Új szolgáltatások, melyek támogatják vállalkozását a megváltozott környezetben

A koronavírus váratlanul érte mind a teljes világgazdaságot, mind az egyes vállalkozásokat. A megszokott üzletmenet azonnali és radikális módosítására és újragondolására volt szükség a rövid- és középhosszútávú fennmaradás elősegítése érdekében. Az elmúlt időszak jelentősen befolyásolta nemcsak a vállalkozások mindennapjait, de a jövőre vonatkozó célokat és terveket is. Egyszerre volt szükség a koronavírus miatti intézkedések megtervezésére, illetve a koronavírus utáni, várhatóan jelentősen megváltozó piaci környezetben történő megfelelés kigondolására és előkészítésére.

Az ÉMI-TÜV SÜD számára eddig is az volt a legfontosabb szempont, hogy Partnerei biztonságos működését felügyelje és elősegítse. A jelenlegi egészségügyi környezetben úgy gondoljuk azonban, hogy a korábbinál is gyakrabban és hangsúlyosabban fog előkerülni a minőség és a biztonság kérdése. Ennek biztosítása és a vállalkozások sikeres és hatékony újraindítása érdekében az ÉMI-TÜV SÜD új szolgáltatásokat vezetett be.

A hosszú karantén a vállalkozásokat számos kihívás elé állítja. A megváltozott piaci környezetben a vevők új megközelítéseket és fokozott biztonsági intézkedéseket várnak el a szolgáltatóktól. Annak érdekében, hogy a szervezetek versenyképesek maradhassanak, el kell nyerniük a fogyasztók bizalmát és biztosítaniuk kell Őket arról, hogy az előírt szabályokat és fokozott higiéniai előírásokat betartják.

Szolgáltatásainkat ennek szellemében úgy alakítottuk ki, hogy vállalkozása minél gyorsabban és biztonságosan indulhasson újra és a hétköznapok ismét visszaálljanak a normál kerékvágásba

SZOLGÁLTATÁSAINK

Higiéniai audit

Az ÉMI-TÜV SÜD-nél tisztában vagyunk az Ön előtt álló feladatok összetettségével. Szakértőink támogatják Önt az iparágakkal kapcsolatos alapos ismereteinkkel és a higiénia területén szerzett mélyreható szakértelmükkel. A kockázatok felmérésétől a higiéniai auditig közvetlenül az Ön cégére szabott szolgáltatásokkal.

Tovább

Online képzések

Az online akadémia az ÉMI-TÜV SÜD Akadémia által végzett klasszikus képzési forma modern alternatívája. Az online képzés során Ön ugyanazt a tananyagot kapja interaktív módon, melyet tantermi képzéseink során, így kényelmesen és biztonságosan otthonról is részt tud venni meghirdetett képzéseinken.

Tovább


Információ
Kövessen minket!
broken
broken

You are using an outdated browser.

Upgrade your browser today to better experience this site.

Upgrade