Letölthető tanulmány: ISO 45001 - Munkahelyi egészségvédelem és biztonság irányítási rendszer

Kezelje OH&S kockázatait a biztonságos és stabil működés biztosítása érdekében

Összefoglaló:

Az ISO 45001 az első nemzetközi szabvány, amely egy átfogó OH&S keretrendszert biztosít. A szabvány meghatározza a munkahelyi egészségvédelem és biztonság irányítási rendszer követelményeit és tartalmaz egy alkalmazási útmutatót. Ez lehetővé teszi a szervezetek számára, hogy proaktív módon foglalkozzanak az OH&S-hoz kapcsolódó kockázatokkal és lehetőségekkel, ezáltal javítva a munkavállalók és a vállalat felelősségi körébe tartozó külső személyek biztonságát és egészségét.

Az ISO 45001 felváltja az OHSAS 18001 irányítási rendszert, amit jelenleg világszerte 100,000 szervezet alkalmaz. Egy stabil OH&S irányítási rendszer egy lehetőség a szervezetek számára, hogy proaktívan fejlesszék a sérülések megelőzését és a betegségek csökkentését, miközben védik a szervezet élettartamát, támogatva az üzleti növekedést és a versenyképességet.

A TÜV SÜD csoport által összeállított angol nyelvű tanulmány egy átfogó képet ad a rendszer átállással kapcsolatos tudnivalókról és lehetőségekről.

Miért töltse le a tanulmányt?

  • A tanulmány ismerteti az új OH&S megközelítést az ISO 45001 szerint.
  • Ismerje meg az ISO 45001 követelményeit, mint a világ első nemzetközi OH&S szabványát.
  • A tanulmány áttekintést nyújt, hogy a TÜV SÜD szakértői, hogyan tudják szervezetét támogatni a tanúsítvány megszerzésében, a rendszer fenntartásában.

Információ
Kövessen minket!
broken
broken

You are using an outdated browser.

Upgrade your browser today to better experience this site.

Upgrade