Együttműködés a gyors technológiai változások korában

A gyors technológiai fejlődés és a globalizáció új kihívásokat jelent a személyes adatok védelmében. Ezen adatok gyűjtésének és megosztásának mértéke jelentősen megnőtt. Ezek a fejlemények egy erősebb és egységesebb adatvédelmi keretet igényelnek az Európai Unióban.

Az ÉMI-TÜV SÜD, mint egy globális szervezet tagja amely értékeli és tiszteletben tartja Partnereit, arra törekszünk, hogy releváns és szakmai információkat biztosítsunk az Ön részére. Ezen információk segítséget nyújtanak Önnek és vállalkozásának, ezért szeretnénk a hozzájárulását kérni Partneri kapcsolatunk folytatásához.

Információkat szolgáltatunk Önnek az aktuális szabványváltozásokról, rendezvényekről, webináriumokról, letölthető tanulmányokról, képzéseinkről, aktuális híreinkről és szolgáltatásainkról hírlevél formájában. Iratkozzon fel ingyenes hírlevél szolgáltatásunkra az alábbi űrlap kitöltésével.

Hozzájárulását bármikor megváltoztathatja vagy visszavonhatja az általunk kiküldött hírlevelek láblécében elhelyezett "beállítások frissítése", vagy a „Leiratkozás” linkre kattintva, vagy a e-mail címre küldött kérésként.

*Marketing információ: hírlevél vagy telefonos megkeresés formájában közölt marketing információk kiállításokról, webináriumokról, tanulmányokról, képzésekről, különböző szakmai eseményekről, szabványváltozásokról, illetve promóció formájában új és meglévő termékeinkről és szolgáltatásainkról.


Információ
Kövessen minket!
broken
broken

You are using an outdated browser.

Upgrade your browser today to better experience this site.

Upgrade